Mijn diensten:
Bouwen, Onderhouden, Groeien

Bij RockSolid Studio begrijpen we dat je website meer is dan alleen een online visitekaartje. Het is een krachtig instrument dat jouw merk representeert en de groei van je bedrijf stimuleert. Of je nu een gloednieuwe website nodig hebt of je bestaande site wilt verbeteren, RockSolid Studio maakt het proces eenvoudig en zorgeloos. Van ontwerp tot onderhoud, ik staat klaar om jouw online aanwezigheid te versterken.”

Gebruiksvriendelijk webdesign

Bij RockSolid Studio creëer ik een intuïtieve en aantrekkelijke website die past bij jouw doelgroep. Of ik nu werk vanuit een bestaand design of samen een nieuw concept schets, functionaliteit en elegantie staan voorop.

Website optimalisatie

Een trage website is een no-go. Ik optimaliseer je site om de laadsnelheid te verbeteren, wat resulteert in een betere gebruikerservaring en een hogere ranking in zoekmachines.

Technische SEO

Ik verbeter de technische aspecten van je website om de zichtbaarheid in zoekmachines te verhogen. Dit betekent meer organisch verkeer en meer potentiële klanten die je site bezoeken.

Website onderhoud en veiligheid

Ik neem het onderhoud en de beveiliging van je website serieus. Dit omvat regelmatige updates van plugins, thema’s, servers en WordPress zelf, evenals continue beveiligingsmonitoring. Ik identificeer en behandel potentiële bedreigingen voordat ze een probleem worden, en zorg ervoor dat je site altijd beschermd is met de nieuwste beveiligingsupdates.

Website uitbreidingen

Heb je een nieuw idee om je website te laten groeien? Of je nu een volledige webshop wilt toevoegen, interactieve formulieren nodig hebt of integraties met andere systemen wilt implementeren, ik kan je helpen om je website te evolueren om te voldoen aan je veranderende zakelijke behoeften. Laat je website meer doen dan alleen informeren – laat het voor je werken met aangepaste functies en uitbreidingen die zijn ontworpen om je bedrijfsprocessen te stroomlijnen en je klanten beter van dienst te zijn.

Professioneel advies

Wil je verbeteringen aanbrengen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Met mijn professionele advies krijg je een grondige analyse van je huidige website. Ik duik diep in de prestaties van je site en lever een volledig rapport met praktische en actiegerichte aanbevelingen. Gebruik de inzichten van een professional om de juiste stappen te nemen voor de groei en verbetering van je online aanwezigheid.

Ben je klaar om je website naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact op met RockSolid Studio en vraag vrijblijvend een offerte aan. Laten we samen aan je online succes werken.