Met een achtergrond in Angular development die teruggaat tot meer dan 7 jaar, heb ik de gelegenheid gehad om aan diverse projecten bij te dragen. Hieronder een overzicht van mijn ervaring en vaardigheden:

Diepgaande Expertise

Mijn jarenlange focus op Angular heeft me in staat gesteld te werken aan een reeks complexe projecten, waardoor ik een diepgaande kennis van het framework heb verworven.

Gebruikerservaring

Ik beschouw de UX van een interface als een cruciaal onderdeel van het ontwikkelingsproces. Mijn aanpak zorgt voor intuïtieve en gebruiksvriendelijke interfaces.

Schone & Schaalbare Code

Door het gebruik van technieken zoals Reactief programmeren zorg ik ervoor dat de code niet alleen schoon en onderhoudbaar is, maar ook geoptimaliseerd voor de best mogelijke gebruikerservaring.

Testgericht

Ik ben een groot voorstander van zowel e2e-tests met Cypress als unit testing met Jasmine. Deze tests zorgen voor een robuuste applicatie die gemakkelijk kan schalen en veilig geüpdatet kan worden.

Software Infrastructuren

Naast programmeren denk ik actief mee over de beste software-infrastructuren, om ervoor te zorgen dat elk project vanaf de grond opgebouwd wordt met de beste fundamenten.

Samenwerking

Gedurende mijn carrière heb ik nauw samengewerkt met UX-designers, front-end en back-end ontwikkelaars, wat me in staat stelt om effectief te communiceren en samen te werken binnen multidisciplinaire teams.

Soepele Implementatie

Ik maak gebruik van CI/CD-praktijken om te garanderen dat elke update vlekkeloos wordt uitgerold, wat zorgt voor minimale verstoring en maximale efficiëntie.

Ben je klaar om je project naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met me op!