Over Rocksolid

Mijn werkwijze

Bij RockSolid Studio draait alles om het realiseren van jouw online doelen. Ik werk nauw samen met mijn klanten om hun visie te begrijpen en deze om te zetten in een unieke en professionele website die perfect past bij hun behoeften. Of je nu een kleine ondernemer, een startup of een groter bedrijf bent, ik bied maatwerkoplossingen die afgestemd zijn op jouw specifieke situatie.

Mijn verhaal

Hallo, ik ben Ted Voorend, een gepassioneerde webdeveloper en de drijvende kracht achter RockSolid Studio. Mijn interesse in webdevelopment begon tijdens mijn hbo-opleiding in Communication en Multimedia Design, waar ik mijn creatieve vaardigheden kon combineren met technologie.

Met meer dan 10 jaar ervaring in webdevelopment heb ik gewerkt bij verschillende gerenommeerde webbureaus en heb ik samengewerkt met grote merken als klanten. Deze ervaring heeft me een schat aan kennis en expertise opgeleverd in het creëren van gebruiksvriendelijke websites die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.

Mijn doel is om websites te bouwen die intuïtief zijn in gebruik en een optimale gebruikerservaring bieden. Ik geloof sterk in het vereenvoudigen van complexe informatie en het visualiseren ervan op een duidelijke en begrijpelijke manier. Daarbij maak ik gebruik van mijn expertise in WordPress, evenals andere frameworks en talen zoals Angular 16, RxJS, Ionic 6, Pixi.js, Docker, NPM, Node.js, Prestashop, Git, Github Actions, JSON en API-integratie.

Ted Voorend