Opkikker Gala

Opdrachtgever
Stichting Opkikker

Opleveringen
Visual Design
Development

Technologie
HTML5
Wordpress
PHP

Team
Ted Voorend
Kelly Loup

Campagne website van Opkikker Benefietgala

Stichting Opkikker zet zich in voor gezinnen met een langdurig ziek kind. De ziekte heeft veel impact op het leven van het zieke kind, maar ook op dat van de ouders, broertjes en zusjes. Stichting Opkikker zorgt ervoor dat ze even uit deze nare werkelijkheid kunnen stappen en een dag zorgeloos met elkaar kunnen genieten. Dit doet Stichting Opkikker door voor hen een Opkikkerdag te organiseren.

Op 25 september 2016 organiseerde Stichting Opkikker voor de tweede keer het Opkikkergala. Een benefietgala om geld in te zamelen voor de organisatie van deze Opkikkerdagen. In samenwerking met Frank Wentink was er een fantastische show ontwikkeld, waar ook talentvolle Opkikkerkinderen aan deelnamen. Veel van deze kinderen hebben nog dagelijks te maken met hun ziekte.

Om mensen op een gemakkelijke en goede wijze te informeren over het Opkikkergala, heb ik een campagne website ontwikkeld voor dit evenement. Het doel van deze website is, naast het verstrekken van informatie, om de bezoeker over te halen een stoel of tafel te reserveren voor dit evenement. We hebben daarom gekozen voor een one-pager: een website waarop alle informatie op een pagina staat. Het grote voordeel hiervan is dat de bezoeker alle benodigde informatie in een keer kan vinden en het direct duidelijk is hoe je een stoel of tafel kunt reserveren. Hiermee spelen we in op het feit dat bezoekers afhaken wanneer ze iets niet kunnen vinden of iets niet (meteen) duidelijk is.

Video van Opkikker gala 2016

Een website voor jouw campagne of evenement

Wil jij een website voor je campagne of evenement? Stuur ons een e-mail of bel.

info@rocksolidstudio.nl
+31 6 34 04 84 26

© Copyright - Rock Solid Studio 2019